Главная » 2017 » Травень » 27 » Теплоізоляції комунікацій трубами ППУ
10:41
Теплоізоляції комунікацій трубами ППУ

Технологія теплоізоляції трубопроводів зробила крок дуже далеко, після впровадження пінополіуретану в якості основного матеріалу, що використовується при виготовленні попередньоізольованих труб (ППУ). Ці вироби мають високу міцність і надійністю, тому можуть бути використані при температурах до 140 градусів.

Основними сферами застосування труб ППУ є прокладка безканального, підземного, канального в лотках і наземного трубопроводу. Особливі властивості матеріалу дозволяють захистити комунікації від втрати тепла. При цьому, існує кілька способів формування ППУ ізоляції: напилення, використання прес-форми для заливки пінопласту з необхідною геометрією, а також заливка пінопласту за технологією "труба-в-трубі".

Підвищити ефективність ППУ труб, при створенні трубопроводу, дозволяє придбання більш сучасних конструкцій. Теплоізоляція на труби, фасонні частини та інші елементи, наноситься тими ж способами, але безпосередньо на заводі, під час виробництва. При цьому, нанесення ППУ ізоляції на підприємстві може відбуватися періодичним або безперервним напиленням.

Більшою популярністю користуються труби з ППУ ізоляцією, виготовлені методом періодичного напилення. Це підвищує теплоізоляцію трубопроводу, захищає його від корозії і підвищує адгезію матеріалів. Труби, вироблені цим способом, можуть бути різної мірності: від 5 до 12 метрів. 

Категория: Новини України | Просмотров: 2485 | Добавил: admin | Теги: труби ппу, теплоізоляція, комунікації | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar