Главная » 2019 » Лютий » 18 » В експедицію на каяку через Середземне море відправиться мандрівник
21:01
В експедицію на каяку через Середземне море відправиться мандрівник

61-річний дніпрянин Сергій Гордієнко відправиться в експедицію на каяку через Середземне море. Стартуватиме він у квітні цього року, а завершить експедицію у лютому наступного. Про це сьогодні, 18 лютого, під час прес-конференції в ІА "Міст-Дніпро" повідомив сам  мандрівник, передає Дніпроград.

Відправна точка Гордієнка цьогоріч - місто Київ. Звідти через всю країну він дійде на каяку до міста Вилково в Кілійському районі Одеської області. Далі - перетне кордон і відправиться до Румунії та Болгарії. Після цього дніпрянин поставить човен на колеса, аби пішки дійти до Греції.

Після Греції розпочнеться морська частина експедиції. Основний маршрут - береги Італії, Франції, Монако та Іспанії. Загальна відстань, яку подолає дніпрянин під час усієї експедиції, складатиме більше 11,5 тисяч кілометрів.

"Відстань достатньо велика, регіони по своїх аквасистемах дуже різні. Десь прийдеться перечекати, десь - перетинати каньйони. Також у тому районі Середземного моря з'являються три види небезпечних живих організми. Фактично, я хочу перевірити те, до чого я готувався багато років. Я розробив декілька приладів, які відлякують акул", - зазначив мандрівник Сергій Гордієнко.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 649 | Добавил: admin | Теги: Море, Дніпро, експедиція, середземне, Мандрівник, Каяк | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar