Главная » 2019 » Березень » 1 » Великий міжнародний музичний фестиваль пройде у Дніпрі
09:00
Великий міжнародний музичний фестиваль пройде у Дніпрі

Легендарний міжнародний фестиваль в цьому році буде проведено по-новому. Про це повідомляє прес-служба міської ради Дніпра.

З 18 по 21 липня в Дніпрі буде проходити щорічний фестиваль "Джаз на Дніпрі. Нова історія". Після святкування свого 50-річчя, фестиваль перевтілиться.

У 2016 році фестиваль був відроджений після тривалої паузи. У цьому році він триватиме 4 дні. 18 і 19 липня для любителів джазу будуть проведені відкриті концерти за участю відомих українських джаз-бендів. 20 і 21 липня на сцену фестивалю вийдуть музиканти світового рівня. Всі сцени будуть розташовані на Монастирському острові.

У 2019 на майданчику фестивалю будуть встановлені різні розважальні зони для дітей і дорослих. Також будуть додані різні активні розваги для людей з різними побажаннями.

Організатори заходу планують ввести спеціальну програму "Дніпро. Джаз. Діти". Вона націлена на те, щоб долучати до джазової музики найменших відвідувачів фестивалю. Також на острові будуть проводитися різні майстер-класи для учнів музичних шкіл.

Оголошення списку хедлайнерів заплановано на другу половину березня. Всім, кому цікавий цей фестиваль, пропонується стежити за оновленнями в соцмережах.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 663 | Добавил: admin | Теги: фестиваль, Міжнародний, музичний, Дніпро | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar