Главная » 2015 » Серпень » 28 » Відремонтують центральні вулиці у двох селах
12:12
Відремонтують центральні вулиці у двох селах

До дитячого садочка, школи, соціальних служб та роботи мешканцям сіл Великомихайлівка та Андріївка ні проїхати, ні пройти. Виною тому - глибокі ями на центральних вулицях. Допомогти відновити головні артерії населених пунктів сільські голови попросили очільника області Валентина Резніченка під час особистого прийому. Керівник регіону запевнив: вже незабаром гроші виділять, дороги відремонтують.

"Державна експертна комісія зробила висновок, що вулиця Центральна зруйнована на 85%", - розповіла Великомихайлівський сільський голова Валентина Финота.

Жінка скаржиться: через жахливий стан дорожнього покриття довелося навіть зупинити рух рейсових автобусів селом. Тому добратися в обласний та районний центри на роботу, до соціальних служб, школи чи лікарні стало справжньою проблемою.

"Рейсові автобуси під'їжджають тільки до початку Великомихайлівки. По селу, як це було раніше, вони не їдуть. Деякі люди мають йти до зупинки 4,5 кілометра. Коли відремонтують дорогу, рейсовий автобус одразу запустять", - розповіла Валентина Финота.
Схожу проблему мають мешканці Андріївки. Ремонту потребує вулиця Зелена.

"Ця вулиця в селі центральна і найстаріша. Дорога дуже важлива, адже об'єднує 4 вулиці, нею рухаються молоковози та шкільний автобус. Капітальний ремонт необхідний на площі 200 квадратних метрів. Там такі глибокі ями, що ламаються машини", - повідомила Андріївський сільський голова Ольга Кримова.

До очільника області керівники сіл прийшли не з пустими руками - вони вже підготували проектно-кошторисну документацію. На ремонт центральної вулиці Великомихайлівки потрібно 2,2 млн. грн., Андріївки - 220 тис. грн.

Роботи на Зеленій вулиці планують розпочати вже цього року. Кошти на ремонт вулиці Центральної Валентин Резніченко пообіцяв передбачити у 2016 році. До відновлення цієї дороги приступлять вже у травні.

Загалом на особистий прийом до очільника області звернулося 19 мешканців Покровського району. Вони просили вирішити проблему з водопостачанням, виділити матеріальну допомогу на лікування, відремонтувати музичну школу та сільський клуб тощо.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 1189 | Добавил: admin | Теги: відремонтують дороги | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar