Главная » 2015 » Серпень » 29 » Виконавця ремонтних робіт шукають гроші ЄС
22:04
Виконавця ремонтних робіт шукають гроші ЄС

Триває конкурс на визначення переможця – підрядної організації на виконання ремонтних робіт в будинку ОСББ "Електрометалург-Н" в рамках реалізації Проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".
Його замовником є ОСББ "Електрометалург-Н" (вул. Електрометалургів, буд. 42, м. Нікополь, Дніпропетровська область ). Відповідальна особа за проведення конкурсу - Чорна Альона Валеріївна, керівник ОСББ "Електрометалург-Н" (050-52-59-400).
Джерело фінансування Проекту: Проект ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду", місцевий бюджет м. Нікополь, внесок ОСББ.
Місце проведення конкурсу: м. Нікополь, вул.Електрометалургів, 3.

 

Вимоги до підрядної організації – потенційного учасника конкурсу:

  • Довід роботи в сфері будівельних робіт не менше 1 року.
  • Наявність ліцензій та допусків до відповідних видів будівельних робіт, сертифікати якості на будівельні матеріали.
  • Наявність кошторисної документації.
     

Документи слід подати за адресою: м. Нікополь, вул. Електрометалургів, буд. 42, кв. 70з 10-00 до 17-00 год. Строк подання —з 27 серпня 2015 року до 6 вересня 2015 року включно.

Пропозиції учасників конкурсу будуть розкриватися 7 вересня о 14.00 за адресою: вул. Електрометалургів, буд. 3, 1-й поверх, 1 каб., конференц-кімната, м. Нікополь, Дніпропетровська область.

Більш детальну інформацію про конкурс можна отримати тут:http://portal.nikopol.net
Оголошення надано ініціативною групою ОСББ "Електрометалург-Н" в рамках реалізації Проекту ЭС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду"

Інформація про Проект

Спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" (МРГ) з 2008 року активно діє по всій території України. Віднині 2.6 мільйони людей у понад 2000 сіл покращили своє життя через реалізацію мікропроектів щодо відновлених дитячих садків та шкіл (664), медичних пунктів (118), доступі до якісної води (110), охороні довкілля (9), енергозберігаючого вуличного освітлення (706). Понад 2000 місцевих ініціатив було впроваджено, понад 20,000 членів громад та 6,000 місцевих та обласних чиновників пройшли тренінги з фінансового управління та управління проектом.

Під час третьої фази Проект МРГ надаватиме підтримку обласним та місцевим органам влади щодо поширення кращих практик та досвіду із спільного планування та подальшого поширення підходу, орієнтованого на громаду. В м. Нікополь діяльність Проекту МРГ буде спрямовано на відновлення базової соціальної та комунальної інфраструктури в таких пріоритетних сферах діяльності громад, як енергоефективність. Проект надаватиме підтримку Уряду України у впровадженні реформ з децентралізації та поширенні інноваційних підходів щодо спільного планування та сприяння сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні.

Третя фаза Проекту МРГ впроваджуватиметься протягом 2014-2018 років із загальним бюджетом 23.8 млн. євро, наданих Європейським Союзом (23 млн. євро) та ПРООН (800,000 євро). Мета Проекту - сприяння сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні шляхом зміцнення спільного управління та заохочення громадських ініціатив по всій Україні.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 1220 | Добавил: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar