Главная » 2022 » Листопад » 11 » Все про вибір двостулкових міжкімнатних дверей
00:40
Все про вибір двостулкових міжкімнатних дверей

двостулкові міжкімнатні двері Заглянувши в будь-який спеціалізований магазин, можна розгубитися, побачивши пропоновану різноманітність міжкімнатних дверей. У силу сформованих традицій люди віддають перевагу одностулковим моделям конструкцій. Настав час ламати стереотипи. Якщо є бажання облаштувати внутрішній простір за вищим розрядом, в індивідуальному стилі, потрібно схилятися до покупки двостулкових дверей. Вони не тільки зручніші в експлуатації, але і мають розкішний естетичний вигляд.

Важливо: Двостулкові конструкції потрібно вміти вибирати. Інакше вони стануть джерелом проблем та дискомфорту. Такі фарбовані двері, ціна яких доступна багатьом, мають широкий вибір колірних відтінків.

Сучасні двостулкові моделі дверей умовно поділяються на розстібні та складні, розсувні та гойдаючі.

Приступимо до вибору

Головне - не помилитися з розміром. Якщо дверний отвір має стандартні габарити від 1 до 1,8 метра ширини та близько 2 метрів висоти, потрібно вибирати відповідні габарити конструкції. Якщо розміри отвору нетипові, краще віддавати перевагу виробам на замовлення. Сподіватися на те, що отвір легко розширити або закласти, не потрібно. Окрім зайвого головного болю нічого не варто очікувати.

Вибір категорії дверей

Найякіснішими є двостулкові міжкімнатні двері, виконані з масиву дерева. Вони виготовляється на основі цілісного шматка деревини. Престижними вважаються вироби з бука, сосни та дуба, та з екзотичних порід дерев.

Шпоновані вироби найпоширеніші. Вони виготовляються з урахуванням такого матеріалу, як МДФ. Зовнішнє оздоблення може бути будь-яким. Ціна таких дверей для виробництва низька, через низьку собівартість.

Мазонітові конструкції належать до категорії "економ". Виріб може служити довго, але лише за умови дбайливого ставлення, правильного підходу до експлуатації.

Естетична сторона покупки та важливі моменти

Двостулкові двері PS можуть стати справжньою окрасою будь-якої кімнати. Моделі зі скляними вставками та вітражними полотнами виглядають ефектно.

двостулкові міжкімнатні двері

Важливо: при покупці дверей варто пам'ятати, що якісне полотно – лише половина справи. Щоб конструкція виконувала своє функціональне призначення, потрібна якісна фурнітура, інші аксесуари (пороги, коробки, наличники).

Експерти рекомендують перевіряти наявність паспорту. У ньому є позначки про те, що виріб пройшов контроль якості. Документ вважається обов'язковим для цієї категорії товарів. Закриваючи очі на дрібниці, ризик покупки низькосортного виробу зростає.

Категория: Поради та лайфхаки | Просмотров: 171 | Добавил: admin | Теги: Міжкімнатні, двері, двостулкові, Вибір | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar