Главная » 2022 » Листопад » 2 » Запах від натяжних стель: як усунути чи уникнути
00:21
Запах від натяжних стель: як усунути чи уникнути

натяжна стеля Останнім часом багато людей стали встановлювати у своїх квартирах натяжні стелі. У зв'язку з цим дана тематика набирає дедалі більше обертів на найпопулярніших форумах в Інтернеті. І тим часом дедалі частіше зустрічається питання, що людей дратує запах від натяжних стель.

Якщо ви читаєте цю статтю, то найімовірніше самі зіткнулися з цією проблемою. У своїй статті ми намагатимемося пояснити, коли варто звернути увагу на цей запах, а коли достатньо лише дати йому кілька днів на вивітрювання і не варто турбуватися.

Дотримуйтесь всіх норм безпеки і ви ніколи не відчуєте запах від натяжних стель.

Давайте зараз розберемо ті випадки, коли куплені або навіть встановлені натяжні стелі випромінюють неприємний запах. Це буває з кількох причин:

  • ви купили виріб китайського виробництва, так званий noname;
  • на коробці була бірка іменитого виробника, але все одно є неприємний запах. Тут уже "пахне" банальною підробкою;
  • було куплено полотно за найменшою ціною. І тут не варто очікувати високої якості товару, він цілком може бути бракованим або з неприємними "доповненнями".

Тепер розберемо кожен із пунктів докладніше

Китайський noname (нонейм)

Це такі товари з Китаю, на яких не вказано виробника. У кращому випадку, на бірці можна буде знайти склад речовин, що входять до складу натяжних стель. Але вірити йому в жодному разі не можна, тому що в потугах заощадити китайські виробники будуть використовувати найдешевші складові для виготовлення продукції, абсолютно не переймаючись їх походженням і нешкідливістю для здоров'я. Якщо ви почуєте неприємний запах від натяжних стель, які купуєте, то краще відмовтеся від своєї витівки і не намагайтеся виграти зайві 20-30 доларів на покупці. Набагато більше потім доведеться віддати за лікування.

Контрафакт

Багато виробників випускають продукцію під ім'ям розкручених брендів, у відмінній якості товару яких ніхто не сумнівається. Причому іноді марка повністю копіюється з оригінального товару, а іноді в тексті просто допускається навмисна помилка, яка свідчить про те, що це зовсім інший товар. Так, нерідко можна зустріти в іменах брендів підміну літери "i" на "l" або літери "о" на цифру 0. Це дуже хитрий хід та покупці дуже часто трапляються на такий прийом.

Дешеві полотна

І остання в рейтингу, але не остання за популярністю помилка при виборі натяжних стель полягає в тому, що прагнучи заощадити гроші, люди купують найдешевші полотна. Найчастіше це виявляються ті самі китайські підробки, але буває і таке, що зустрічаються цілком брендові вироби. Причина їх низької вартості визначається лише одним: брак. Виробники ніколи не проґавлять можливості отримати прибуток і збувають бракований товар просто за меншою ціною. Їх не зупиняє ні неприємний запах від натяжної стелі, ні плями іншого кольору, ні завищена або занижена товщина виробів.

Дешева фарба може видавати неприємний запах від натяжних стель.

Коли тривогу бити не варто

Не слід переживати, відчувши запах під час натяжки полотен. Для того, щоб вони розтяглися і дозволили працювати з собою, натяжні стелі розігрівають до 55-60 градусів за Цельсієм. І цілком природно, що при нагріванні будь-якого матеріалу він починає випромінювати запах. Просто провітріть кімнату після встановлення натяжної стелі. А якщо запах знову з'явиться через пару днів і протримається весь наступний тиждень, тоді вже потрібно звертатися до будівельної компанії, яка робила у вас ремонт або до продавця, у якого були придбані полотна.

Якщо перегріти полотно, то потім довгий час відчуватимете запах від натяжних стель. Запах від багаторівневої натяжної стелі може бути наслідком її нагрівання.

натяжна стеля

Можна бути абсолютно впевненим у тому, що неприємний запах від натяжних стель не стане вас турбувати в тому випадку, якщо матеріал був замовлений або куплений у спеціалізованому магазині, менеджер якого не починає активно потіти та нервувати після прохання показати вам сертифікати на продукцію.

Також звертайте увагу на вартість виробів. Нормальні натяжні стелі не коштують дешево. Це ціна на ту продукцію, яка виготовляється фабриками, які відповідають за якість своїх виробів.

Декілька порад, щоб вас не турбував запах від натяжних стель і ви насолоджувалися своїм ремонтом, а не засмучувалися:

  • звертайте увагу на марку виробника. Ось короткий список тих фірм-виробників, які вас ніколи не розчарують: Renolit (Німеччина), Malpensa (Італія), Polyplast (Бельгія), Alcor Draca (Франція);
  • уважно дивіться ціну. Гарні натяжні стелі ніколи не коштуватимуть дешево за квадратний метр матеріалу;
  • вивчайте бірку продукції. Там мають бути вказані всі реквізити виробника англійською;
  • не соромтеся питати у консультанта або менеджера магазину сертифікат на товар. А якщо вам його принесли – уважно вивчіть наданий документ;
  • якщо хтось із ваших друзів або знайомих вже зробив у себе в квартирі натяжну стелю, то сходіть до них і поцікавтеся про враження, а заразом і дізнайтеся, де вони купували полотна і хто їхній виробник.

Ці нехитрі дії допоможуть вам у 95% випадків захистити себе від неприємних наслідків у вигляді запаху від натяжних стель, їх низької якості або багатьох інших браків, які іноді притаманні даним виробам.

Нагрівання від лампи - ще одна причина неприємного запаху від натяжних стель. Перебір з освітленням теж може спричинити запах від натяжних стель. При освітленні необхідно використовувати низькотемпературні лампи, інакше можна отримати неприємний запах від натяжних стель.

Універсальна порада, яка працює у 99% випадків!

Найкращим виходом стане рішення найняти бригаду фахівців із встановлення натяжних стель. Вони вже напевно підкажуть, де і що треба купити, щоб потім не мучитися. Якщо вам дозволяє бюджет, то не пошкодуйте і найміть фахівців. Це убезпечить вас від багатьох неприємностей у майбутньому.

Ніколи ви не відчуєте запаху від натяжних стель іменитих марок.

Категория: Новини світу | Просмотров: 166 | Добавил: admin | Теги: натяжна, запах, уникнення, стеля | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar