Главная » 2018 » Січень » 20 » Зграя щурів оселилася у центрі Кривого рогу
18:03
Зграя щурів оселилася у центрі Кривого рогу

У центрі Кривого Рогу оселилися зграї щурів. Зграї гризунів оселилися біля будинків і в кущах поряд з міськрадою. Щоб позбутися їх, чиновники навіть спеціальну комісію створили.

Щури тут настільки осміліли, що не бояться ні людей, ні телекамер. Більш того, прямо на очах перехожих продовжують полювання. Ось на цих кадрах щур нападає на голуба.

Першими про засилля щурів почали говорити мами з дітьми. Наталя з двома дітьми прийшла годувати голубів. І на хліб замість птахів першими збіглися гризуни.

Щури харчуються недоїдками зі звалищ і прекрасно почуваються, розповіли городяни.

Люди уникають зайвий раз ходити поруч з місцями, де гризунів розвелося більше. Адже ті можуть і покусати. Щури переносять інфекції – всього понад десять видів.

Ця алея розташована під самими вікнами чиновників. І самі бачили, і численні скарги від городян отримали. Створили спеціальну комісію. Вирішують, як максимально безпечно для людей позбутися щурів. У кущах поставлять спеціальні бокси з отрутою. Якщо і це не допоможе, оброблять ялівець спеціальним газом. Зоологи радять поквапитися. Адже щури розмножуються неабияк швидко і небезпечні для людей.

Категория: Новини Дніпра та області | Просмотров: 868 | Добавил: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar