Главная » 2019 » Травень » 22 » Душові стійки і панелі: в чому відмінність
08:47
Душові стійки і панелі: в чому відмінність

Душові стійки і панелі: в чому відмінність

Душові стійки і панелі Душові панелі і стійки є прекрасною альтернативою кабіні і ванні, особливо в умовах обмеженої площі кімнати. Досить доповнити таке обладнання скляним куточком і піддоном, і у вас готова зона для водних процедур. Але в чому відмінність стійки від панелі?

Душова стійка

Така конструкція являє собою вертикальну штангу зі змішувачем. Вгорі вона, як правило, повинна закінчуватися лійкою (верхнім душем), а на корпус кріпиться тримач (часто регульований по висоті) з ручним душем. Це найбільш просте рішення для ванної кімнати, функціонал якого обмежується лише подачею гарячої та холодної води з можливістю регулювання температури ручкою змішувача.

Душова панель

Такі системи мають більш складну конструкцію. Замість штанги використовується панель, на якій розміщуються різні важелі і форсунки. Функціонал душових панелей різноманітний. Крім верхнього і ручного душа такі системи оснащуються форсунками для гідромасажу, функцією ароматерапії, радіо або CD-тюнером і іншими.

В душових панелях можна не тільки регулювати температуру води. Форсунки, закріплені на панелі, як правило, повертаються в різні боки. Ви можете самостійно задавати струму потрібний напрямок, а також зменшувати або збільшувати силу напору.

Категория: О материалах | Просмотров: 723 | Добавил: admin | Теги: ванна, панелі, Душові стійки | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar